Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@22:27:17 GMT

کلاهبرداری پسر جوان با ترفند ازدواج موقت

تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۲۳۳۰۳

کلاهبرداری پسر جوان با ترفند ازدواج موقت

سرهنگ فیروز سرخوش نهاد روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: پس از مراجعه مردی به پلیس فتا و گزارش یک مورد کلاهبرداری اینترنتی رسیدگی به این موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا همدان قرار گرفت.

وی اضافه کرد: شاکی که دنبال ازدواج موقت بود با مراجعه به یک سایت همسریابی با فردی که خود را زن معرفی کرده بود آشنا شده و این فرد با استفاده از این موقعیت به بهانه رفع برخی گرفتاریها از جمله مشکل مسکن و امثالهم در چند مرحله وجوهی از شاکی دریافت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات انتظامی استان همدان بیان کرد: متهم برای جلب نظر شاکی درباره ازدواج موقت از وی درخواست کپی شناسنامه کرده تا برای جاری کردن صیغه موقت هماهنگی های لازم را به عمل آورد.

سرهنگ فیروز سرخوش نهاد ادامه داد: متهم همچنین برای جلب نظر شاکی و راضی کردن او برای واریز پول اقدام به ارسال تصاویر نیمه عریان دانلود شده از فضای مجازی برای او به نام خود کرده بود.

وی اضافه کرد: پس از اقدام های فنی صورت گرفته توسط کارشناسان پلیس فتا، متهم که پسر ۲۲ ساله و ساکن استان همجوار بود شناسایی و در یک عملیات پلیسی دستگیر شد.

رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات انتظامی استان همدان گفت: افرادی که از این طریق اقدام به کلاهبرداری می کنند به راحتی توسط پلیس فتا شناسایی و دستگیر می شوند و نمی توانند از چنگال قانون رهایی یابند.

سرهنگ سرخوش نهاد از جوانان خواست برای انتخاب همسر آینده به جای فضای مجازی و سایت های همسریابی در فضای حقیقی دنبال انتخاب شریک زندگی باشند و حتی در صورت انتخاب از طریق سایت همسر یابی در صورت دیدار حضوری نسبت به رد و بدل پول اقدام کنند.

وی بیان کرد: در سایت های همسریابی هویت افرادی که با شما در حال چت کردن هستند مشخص نیست و نباید به عکس های ارسالی اطمینان کرد چرا که به راحتی می‌توان از عکس‌های بارگذاری شده در گوگل استفاده کرد.

وی خاطر نشان کرد: در یک ماه اخیر هشت پرونده منجر به دستگیری متهم شده که از این تعداد تنها در یک پرونده متهم زن بوده و مابقی افرادی بودند که در پوشش زن و دختر با استفاده از مزیت پنهان بودن هویت در فضای مجازی اقدام به کلاهبرداری از آقایان در سایت های همسریابی کردند.

به گفته فرمانده انتظامی استان همدان هفت ماهه امسال پلیس فتا یک هزار و ۶۶۲ سایت مجرمانه را شناسایی کرده که در این ارتباط ۵۸۲ فقره پرونده تشکیل شده که ۲۲ درصد نسبت به زمان مشابه سال گذشته کاهش داشته است.

سردار سلمان امیری افزود: ۱۳۳ مجرم اینترنتی تاکنون دستگیر شدند که دراین باره ۳۷ درصد کاهش داشته ایم و بالاترین موضوعات مجرمانه به ترتیب حوزه مالی و برداشت غیر مجاز با ۳۵، کلاهبرداری اینترنتی با ۳۴ درصد، مزاحمت اینترنتی ۹ درصد و سایر جرائم ۲۲ درصد است.

برچسب‌ها فرماندهی نیروی انتظامی همدان همدان پلیس فتا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: همدان پلیس فتا همدان پلیس فتا اخبار کنکور پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۲۳۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار پلیس فتا نسبت به اقدامات مجرمانه در تعطیلات

سرهنگ رامین پاشایی، با اشاره به فرارسیدن تعطیلات سه روزه در کشور گفت: تجزیه و تحلیل پرونده‌های قضایی و تجربیات ادوار گذشته نشان می‌دهد که مجرمان سایبری با توجه به ایام پایانی هفته یا منتهی به تعطیلات چند روزه در کشور، اقدامات مجرمانه خود در فضای مجازی را افزایش داده و اقدام به  کلاهبرداری از کاربران با روش‌های مختلف می‌کنند.  

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتا فراجا با اشاره به شگرد این مجرمان ادامه داد: برخی افراد سودجو با ارسال پیامک حاوی پیوندهای آلوده با عناوینی نظیر «دریافت کالابرگ»، «ابلاغیات قضایی»، و ... مترصد کلاهبرداری از طریق دسترسی غیر مجاز به گوشی تلفن فریب خوردگان و برداشت غیر مجاز پول از حساب های مالی آنان هستند. گاهی این افراد با لینک‌های آلوده به اطلاعات خصوصی شهروندان نیز دسترسی پیدا کرده و از این طریق دست به اخاذی از آنان می‌زنند.

وی با بیان اینکه ارسال و دریافت این پیامک‌ها در تمامی پیام رسان‌ها اعم از بومی و غیر بومی و گروه‌ها و کانال‌هایی که شهروندان در آن عضویت دارند ممکن است، گفت:‌حتی گاهی ممکن است ارسال این پیامک‌ها از طریق دوستان و آشنایان باشد و آنان خواسته یا ناخواسته در چنین دام سایبری افتاده باشند.

پاشایی اضافه کرد: علاوه بر لینک‌های آلوده، شیوه دیگر مجرمان سایبری، کلاهبرداری و دریافت وجه نقد و ...از کاربران است که لازم است در این خصوص نیز شهروندان هوشیاری لازم را داشته باشند.

معاون فرهنگی اجتماعی پلیس فتای فراجا در همین راستا به مردم و به خصوص کاربران فضای مجازی وتلفن‌های همراه هوشمند هشدار داد که در صورت مواجه با این‌گونه پیامک‌های مشکوک که مشخصه اصلی تمامی آنها ارسال از طریق سرشماره‌های تلفن شخصی است، به آن توجهی نکرده و از باز کردن لینک موجود در آن خودداری کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • کلاهبرداران در کمین سرقت اطلاعات شخصی و بانکی افراد
  • مراقب ترفند مجرمان سایبری در ایام تعطیلات پیش رو باشید
  • پلیس، گرداننده فراری چند شرکت هرمی را به کشور بازگرداند
  • هشدار پلیس فتا نسبت به اقدامات مجرمانه در تعطیلات
  • ماجرای صف انتظار زوجین و تاخیر در پرداخت وام ازدواج پیگیری شد
  • کلاهبرداری اینترنتی خودش را خواننده سرشناس جا زد
  • بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی مسدود شد
  • نکاتی برای یافتن حلقه ازدواج مناسب از سایت زر
  • تشکری هاشمی: قرارداد ۲ میلیارد یورویی با چین را فقط در سایت‌ها و فضای مجازی دیده‌ام
  • انسداد بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی